Casa Cardona ofereix una cuidada selecció de vins emblemàtics i singulars. En cada ampolla hi ha dipositada la il·lusió que ha fet créixer una comunitat.
Cabernet Franc
Martina és el vi més jove del celler de la Casa Cardona; de fet, la Martina és tan jove que hauran de passar encara molts anys fins que el pugui degustar. Igual que ella, aquest és un vi que segueix amb estil les últimes tendències d'aquest nou mil·lenni: monovarietal, de menor graduació, fresc, lleuger i delicadament afruitat.
Fitxa
Verema
Collita manual, la segona i tercera setmana de setembre.
Elaboració
Premaceració de 48 hores a 15ºC. Fermentació i maceració en fred (màxim 20ºC).
Temperatura de servei
Servir entre 14-15º C.
Graduació
11,5% vol. 75 cl.
Localització
Entre 150 y 200 metres d’altitud, sobre un sòl calcari.
Anàlisi visual
Vi negre de color viu i lluminós amb una intensitat mitjana baixa. La tonalitat és vermell cirera amb reflexos granats.
Anàlisi olfactiu
En nas és intens i fresc, amb evidents notes de fruita de polpa vermella, on destaquen la maduixa, cirera, síndria i fins podríem dir que la magrana. En una segona capa apareix una nota de fruita més concentrada que ens evoca els gerds.
Anàlisi gustatiu
En boca mostra una entrada fresca, amb una bona acidesa que amplia el pas per boca. El post-gust és lleugerament amarg, fet que li confereix persistència. És un vi delicat d'estructura continguda, que exalta la fruita de la garnatxa alhora que s'ha preservat d'una tanicitat excessiva, perquè ressalti la fruita sense cap dubte.
Maridatge
Aquest vi acompanya perfectament uns aperitius salats, així com quesosfrescos, arrossos i pasta. Excel·lent companyia per a qualsevol carn blanca.
Pinot Noir
La Laura, com la varietat a qui dóna nom, té el seu origen en un clima fred. A canvi d'una gran cura, ofereix una abundant elegància en el paladar que és de les més apreciades. La seva simfonia d'aromes inclou aranges, maduixes, i fruits del bosc, i és el preferit dels gurmets per acompanyar la cuina asiàtica i menjars suaus.
Fitxa
Verema
Collita manual, la segona i tercera setmana de setembre.
Elaboració
Premaceració de 48 hores a 15ºC. Fermentació i maceració en fred (màxim 20ºC).
Temperatura de servei
Servir entre 15-16º C.
Graduació
13% vol. 75 cl.
Localització
Entre 150 y 200 metres d’altitud, sobre un sòl calcari.
Anàlisi visual
D’alta intensitat i color vermell fosc, a la copa genera una llàgrima abundant.
Anàlisi olfactiu
Té aromes fresques i elegants,de fruites vermelles i sotabosc mediterrani que li confereix frescor, apareixent notes dolces dedelicats torrats delicats que li donen complexitat.
Anàlisi gustatiu
Entrada dolça i ampli recorregut en boca, deixant una sensació sedosa.
Maridatge
Aquest vi acompanya perfectament formatges curats, arrossos i pastes ben condimentades així com qualsevol tipus de rostit i guisat. Excel·lent companyia per qualsevol carn vermella.
Syrah
No és cap casualitat que la Núria comparteixi amb el syrah els grans trets distintius que el defineixen: un vi vigorós i fort, sòlid i amb cos però alhora molt refinat. Vestit de bona intensitat i graduació, la seva exquisida complexitat aromàtica és altament recomanada per acompanyar cuines especiades i picants.
Fitxa
Verema
Collita manual, la segona i tercera setmana de setembre.
Elaboració
Premaceració de 48 hores a 15º C. Fermentació i maceració en fred (màxim 20º C).
Temperatura de servei
Servir entre 15-16 º C.
Graduació
14% vol. 75 cl.
Localització
Entre 150 y 200 metres d’altitud, sobre un sòl calcari.
Anàlisi visual
Vi de molt alta intensitat, color cirera madura gairebé negre, preserva abundants reflexos de tonalitat grana.
Anàlisi olfactiu
En nas és madur i confitat, s'exalten les notes de compota de fruites de bosc, especialment mores i nabius. En una segona capa apareixen notes de fruites deshidratades com les panses i les figues.
Anàlisi gustatiu
És un vi d'entrada càlida, on s'aprecien les notes de fruita ben madura. En boca és suau i gens aspre. L'acidesa està continguda i ben equilibrada amb notes untuoses. És un vi amb caràcter i personalitat, que expressa el terroir sense interferències.
Maridatge
Aquest vi acompanya perfectament uns formatges curats, així com qualsevol rostit i guisat amb carns vermelles, especialment de caça.
Cabernet Sauvignon
Aquest inigualable Cabernet Sauvignon, igual que la Verónica, per cada glop que es dóna a la copa passa de ser tímidament poc eloqüent al principi, a anar-se obrint fins a arribar a ser inoblidable al final del tast. Una varietat apreciada pels seus sabors i aromes sensuals, elegants i alhora familiars.
Fitxa
Verema
Collita manual, la segona i tercera setmana de setembre.
Elaboració
Premaceració de 48 hores a 15 ºC. Fermentació i maceració en fred (màxim 20ºC). Envelliment en bóta.
Temperatura de servei
Servir entre 16-18º C.
Graduació
13,5% vol. 75 cl.
Localització
Entre 150 y 200 metres d’altitud, sobre un sòl calcari.
Anàlisi visual
De bona intensitat, vermell amb tons violacis.
Anàlisi olfactiu
Mostra agradables aromes dolces de fruits vermells confitats i, en segon terme ens envaeixen records especiats propis de les herbes aromàtiques de sotabosc mediterrani. Notes nobles que li donen els dotze mesos de repòs en una selecció de roures aportant un ric teixit d'aromes terciaris.
Anàlisi gustatiu
En boca és intens amb un pas ampli i equilibrat. Al centre de la boca mostra notes salines fruit de terra que l'ha vist créixer. Post gust llarg.
Maridatge
És ideal per a tot tipus de carns, caça, civet i guisats en general.
Casa Cardona ofereix una cuidada selecció de vins emblemàtics i singulars. En cada ampolla hi ha dipositada la il·lusió que ha fet créixer una comunitat.
Cabernet Franc
Martina és el vi més jove del celler de la Casa Cardona; de fet, la Martina és tan jove que hauran de passar encara molts anys fins que el pugui degustar. Igual que ella, aquest és un vi que segueix amb estil les últimes tendències d'aquest nou mil·lenni: monovarietal, de menor graduació, fresc, lleuger i delicadament afruitat.
Fitxa
Verema
Collita manual, la segona i tercera setmana de setembre.
Elaboració
Premaceració de 48 hores a 15ºC. Fermentació i maceració en fred (màxim 20ºC).
Temperatura de servei
Servir entre 14-15º C.
Graduació
11,5% vol. 75 cl.
Localització
Entre 150 y 200 metres d’altitud, sobre un sòl calcari.
Anàlisi visual
Vi negre de color viu i lluminós amb una intensitat mitjana baixa. La tonalitat és vermell cirera amb reflexos granats.
Anàlisi olfactiu
En nas és intens i fresc, amb evidents notes de fruita de polpa vermella, on destaquen la maduixa, cirera, síndria i fins podríem dir que la magrana. En una segona capa apareix una nota de fruita més concentrada que ens evoca els gerds.
Anàlisi gustatiu
En boca mostra una entrada fresca, amb una bona acidesa que amplia el pas per boca. El post-gust és lleugerament amarg, fet que li confereix persistència. És un vi delicat d'estructura continguda, que exalta la fruita de la garnatxa alhora que s'ha preservat d'una tanicitat excessiva, perquè ressalti la fruita sense cap dubte.
Maridatge
Aquest vi acompanya perfectament uns aperitius salats, així com quesosfrescos, arrossos i pasta. Excel·lent companyia per a qualsevol carn blanca.
Pinot Noir
La Laura, com la varietat a qui dóna nom, té el seu origen en un clima fred. A canvi d'una gran cura, ofereix una abundant elegància en el paladar que és de les més apreciades. La seva simfonia d'aromes inclou aranges, maduixes, i fruits del bosc, i és el preferit dels gurmets per acompanyar la cuina asiàtica i menjars suaus.
Fitxa
Verema
Collita manual, la segona i tercera setmana de setembre.
Elaboració
Premaceració de 48 hores a 15ºC. Fermentació i maceració en fred (màxim 20ºC).
Temperatura de servei
Servir entre 15-16º C.
Graduació
13% vol. 75 cl.
Localització
Entre 150 y 200 metres d’altitud, sobre un sòl calcari.
Anàlisi visual
D’alta intensitat i color vermell fosc, a la copa genera una llàgrima abundant.
Anàlisi olfactiu
Té aromes fresques i elegants,de fruites vermelles i sotabosc mediterrani que li confereix frescor, apareixent notes dolces dedelicats torrats delicats que li donen complexitat.
Anàlisi gustatiu
Entrada dolça i ampli recorregut en boca, deixant una sensació sedosa.
Maridatge
Aquest vi acompanya perfectament formatges curats, arrossos i pastes ben condimentades així com qualsevol tipus de rostit i guisat. Excel·lent companyia per qualsevol carn vermella.
Syrah
No és cap casualitat que la Núria comparteixi amb el syrah els grans trets distintius que el defineixen: un vi vigorós i fort, sòlid i amb cos però alhora molt refinat. Vestit de bona intensitat i graduació, la seva exquisida complexitat aromàtica és altament recomanada per acompanyar cuines especiades i picants.
Fitxa
Verema
Collita manual, la segona i tercera setmana de setembre.
Elaboració
Premaceració de 48 hores a 15º C. Fermentació i maceració en fred (màxim 20º C).
Temperatura de servei
Servir entre 15-16 º C.
Graduació
14% vol. 75 cl.
Localització
Entre 150 y 200 metres d’altitud, sobre un sòl calcari.
Anàlisi visual
Vi de molt alta intensitat, color cirera madura gairebé negre, preserva abundants reflexos de tonalitat grana.
Anàlisi olfactiu
En nas és madur i confitat, s'exalten les notes de compota de fruites de bosc, especialment mores i nabius. En una segona capa apareixen notes de fruites deshidratades com les panses i les figues.
Anàlisi gustatiu
És un vi d'entrada càlida, on s'aprecien les notes de fruita ben madura. En boca és suau i gens aspre. L'acidesa està continguda i ben equilibrada amb notes untuoses. És un vi amb caràcter i personalitat, que expressa el terroir sense interferències.
Maridatge
Aquest vi acompanya perfectament uns formatges curats, així com qualsevol rostit i guisat amb carns vermelles, especialment de caça.
Cabernet Sauvignon
Aquest inigualable Cabernet Sauvignon, igual que la Verónica, per cada glop que es dóna a la copa passa de ser tímidament poc eloqüent al principi, a anar-se obrint fins a arribar a ser inoblidable al final del tast. Una varietat apreciada pels seus sabors i aromes sensuals, elegants i alhora familiars.
Fitxa
Verema
Collita manual, la segona i tercera setmana de setembre.
Elaboració
Premaceració de 48 hores a 15 ºC. Fermentació i maceració en fred (màxim 20ºC). Envelliment en bóta.
Temperatura de servei
Servir entre 16-18º C.
Graduació
13,5% vol. 75 cl.
Localització
Entre 150 y 200 metres d’altitud, sobre un sòl calcari.
Anàlisi visual
De bona intensitat, vermell amb tons violacis.
Anàlisi olfactiu
Mostra agradables aromes dolces de fruits vermells confitats i, en segon terme ens envaeixen records especiats propis de les herbes aromàtiques de sotabosc mediterrani. Notes nobles que li donen els dotze mesos de repòs en una selecció de roures aportant un ric teixit d'aromes terciaris.
Anàlisi gustatiu
En boca és intens amb un pas ampli i equilibrat. Al centre de la boca mostra notes salines fruit de terra que l'ha vist créixer. Post gust llarg.
Maridatge
És ideal per a tot tipus de carns, caça, civet i guisats en general.